Leuk cadeau, rijbewijs Tiel

Mijn vriendin is altijd afhankelijk van het openbaar vervoer, of als het mooi weer is met de fiets. Ze heeft geen rijbewijs, anders kon ze met gemak onze auto meenemen. Zo kwam ik op het idee om haar voor haar verjaardag een proefles bij rijbewijs Tiel te geven. Een cadeautje wat ze nooit zal verwachten, omdat ik meestal maar een bosje bloemen voor haar koop, Deze keer zal ze echt bijna van haar stoel vallen van verbazing, heb voor haar de afspraak gemaakt voor een proefles bij rijbewijs Tiel. Kan bijna niet wachten tot de lesauto voor de deur komt rijden, heb het er al moeilijk genoeg mee om mijn mond te houden. Eindelijk is het dan zover, ze is jarig, om niet op te vallen heb ik het bewuste bosje bloemen voor haar gekocht, zo kan ze geen argwaan krijgen. Behalve die middag wat visite, die allemaal van mijn cadeau afweten, was ik heel erg zenuwachtig, zo erg dat het mijn vriendin opviel. Kon er gelukkig met een smoes onderuit komen, zei dat er iets op het werk was. Tot er werd aangebeld, mijn vriendin deed open, daarna een kreet en vloog ze me om de nek.  anwb-w940h298-1

Haar eerste rijles

Hoewel ze er totaal niet van op de hoogte was hebben we haar allemaal de straat uitgezwaaid. Een uur later kwam een dolblije vriendin weer thuis, ze bleef maar praten zo geweldig vond ze dit cadeau. Ze kan haast niet wachten wanneer haar volgende les is, ze heeft er enorm veel zin in om weer te gaan rijden.  wordlid-klein