Lekkere wijn te koop bij slijterij Delft

Wanneer je voor het eerst de slijterij Delft in loopt dan kijk je je ogen uit. Je hebt hier zoveel keuze uit bijzonder lekkere wijnen en als jezelf hier geen keuze kan maken vraag het gerust aan één van de medewerkers hier. Zij kunnen je precies vertellen welke wijn het beste bij bepaalde gerechten passen. Tevens kan je hier ook lekkere wijn uit het vat kopen. Deze wijnsoorten zijn zonder toegevoegde sulfieten en conserveringsmiddelen. Nu was ik op zoek naar een cadeau voor mijn vader, hij is een ware liefhebben voor wijn en daarom moet de wijn die ik ga kopen echt bijzonder zijn.  

Een zeer tevreden vader

Met de vraag welke wijn ik het beste voor mijn vader kon kopen bij de slijterij in Delft, kreeg ik al meerdere tips te horen. Zo ook de speciale aanbiedingen welke hier regelmatig te vinden zijn op de site van deze slijterij. Helaas is op deze site nog niet alles te vinden, maar daar wordt nog aan gewerkt.

Op de verjaardag van mijn vader kwam ik met ene zeer fraaie fles wijn. Een fles wijn die zelfs mijn vader, als fanatieke wijndrinker, nog nooit heeft geproefd. Helaas heb ik deze wijn ook niet kunnen proeven omdat mijn vader deze fles bewust op zijn verjaardag dicht hield.