Tip maar mannen die hun scooterrijbewijs willen halen

wesseldijk

scooterrijbewijs

Mijn zusje zit momenteel op de middelbare school. Omdat zij elke ochtend behoorlijk ver moet fietsen hadden mij ouders besloten haar een scooterrijbewijs als cadeau te geven voor haar 17e verjaardag. Zo moest het geld voor de scooter wel zelf bij elkaar sparen. Gelukkig had zij dit ook gedaan, met behulp van opa en oma die ook een deel van de inleg hadden betaald. Op deze wijze hoefde zij dus niet meer zo lang te fietsen en had ze dan ook meer tijd voor leukere dingen.

Omdat mijn ouders niet zo handig zijn met het internet moest ik een goede rijschool vinden. Ook het liefst eentje die bij ons in de buurt zit. Wij wonen namelijk nabij Arnhem dus zocht ik hier dan ook op. Zodoende ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website verkeersschoolwesseldijk.nl. Zelf had ik deze naam al eens voorbij zien komen op de weg. Dit waren dan ook voornamelijk lesauto’s.

Waarom voor de verkeersschool gekozen?

Natuurlijk wilde ik het allerbeste voor mij zusje. Ik zocht dan ook naar referenties om te zien dat ik een goede keuze had gemaakt. Toen ik eenmaal op de website van Wesseldijk zat, zag ik het volgende:

  • wesseldijkJij kunt het rijbewijs binnen een dag behalen
  • Eigen tempo lessen
  • Goed opgeleide instructeurs
  • Theorietraining is mogelijk bij verkeersschool Wesseldijk
  • Voordelige totaal pakketten
  • Actief in heel Gelderland

Toen ik deze informatie zag was ik eigenlijk al overtuigd. Vandaar dat mijn zusje haar scooterrijbewijs dan ook behaald heeft via deze rijschool. Deze naam is wat ons betreft een aanrader.

rijlessen