Puch damesfiets leasen

Het merk Puch bestaat al sinds de negentiende eeuw, ze zijn ooit begonnen als fietsenmerk, lang voordat de Puch Maxi brommer zo populair werd in Nederland en de rest van de wereld. Nu verovert dit merk wederom het straatbeeld met de Puch damesfiets en herenfiets, ditmaal met elektrische aandrijving. Met een eBike gaat trappen voortaan moeiteloos onder alle omstandigheden. Zoals bekend kunnen elektrische fietsen wel prijzig zijn, de Puch damesfietsen zijn betaalbaar maar voor kwaliteit moet je uiteraard wel betalen. Je kunt gelukkig ook een Puch fiets leasen, zo kun je snel rijden op een e-Bike van hoge kwaliteit.

Elektrische Puch damesfiets

Een eBike is een fiets die voorzien is van een elektrische hulpmotor. Je moet nog steeds trappen, maar je hoeft nooit veel kracht te zetten, ook niet bergop of tegen de wind in. Een goede e Bike is niet goedkoop, toch is een Puch damesfiets nog opvallend betaalbaar. Als je snel op pad wilt gaan maar niet meteen zoveel geld wilt uitgeven kun je ook een Puch fiets leasen bij Fast & Furious, een online specialist met de complete lijn Puch eBikes met verschillende betaalopties.

Puch damesfiets leasen

Types Puch damesfiets

Er zijn diverse soorten Puch damesfietsen die je kunt bestellen die allemaal genoemd zijn naar muziekstijlen en termen zoals de E-Techno, E-Symphony en de E-Rhythm. Je kunt kiezen uit verschillende maten frame, er zijn daarnaast ook transportfietsen, citybikes en touring fietsen. Voor iedereen is er wat wils dus!

Puch fiets leasen

Je kent vast wel iemand die ooit een budget e-Bike heeft gekocht, misschien behoor je zelf wel tot deze groep. Dit soort goedkope elektrische fietsen worden met mindere kwaliteit onderdelen gemaakt, en de aandrijving inclusief accu stelt vaak teleur. Daar zul je met een Puch damesfiets geen last van hebben, maar daar staat wel een iets hogere prijs tegenover. Daarom kiezen veel mensen voor A: een e Bike online bestellen bij een betrouwbare webshop als die van Fast & Furious, en B: een Puch fiets leasen zodat je het aankoopbedrag over een langere periode kunt spreiden. Je kunt daarbij kiezen voor een periode van 12 tot maar liefst 72 maanden. Je hoeft daarmee niet te kiezen voor een inferieur product, of lange tijd door te sparen voor een merk product zoals de Puch damesfiets.

Waar op te letten bij een Puch fiets leasen

Met zoveel opties kan de keuze moeilijk worden. Bekijk via de webshop alle informatie, hier zijn alvast enkele praktische tips bij een elektrische fiets bestellen:

  • Aantal versnellingen: Bij Puch begint het bij 7 versnellingen tot oneindig met een traploze versnelling.
  • Positie van de motor: Bij sommige modellen bevindt de hulpmotor zich in het voorwiel, en soms bij de trappers in het midden.
  • Accu: Hoe meer capaciteit de accu heeft, hoe verder je op één lading kunt fietsen. Bij een Puch damesfiets kopen kun je doorgaans kiezen uit drie verschillende accu’s.
  • Model: Je kunt op elke eBike comfortabel rijden, toch zijn er modellen die meer geschikt zijn voor fietsen in de stad, voor lange ritten, voor jonge moeders en voor senioren.

Bekijk alle mogelijkheden voor een Puch fiets leasen bij Fast & Furious en neem bij verdere vragen contact op met de helpdesk.