Horeca parasols super fijn in de zomer

Horeca parasols

Ergens wat eten of drinken met vrienden is mijn favoriete bezigheid, met name in de zomer. In de zomer is het heerlijk om op een terrasje te zitten met een koud drankje en warm weer. Wat ik soms vervelend vind is als er geen horeca parasols staan op een terras.

horeca parasol 3

Te warm

Zonder horeca parasols is het op een terras vaak te warm. Je zit dan in de brandende zon, en dit is niet altijd even prettig. Ik vind het heerlijk om een drankje te drinken met vrienden maar ik wil dan niet dat mijn drinken binnen no time warm is omdat de zon er vol op staat. Ook ben ik wel eens verbrand na een middag op een terras, doordat ik in de brandende zon zat. Nadat dit gebeurd was heb ik altijd de schaduw opgezocht om daar te gaan zitten en niet te verbranden, en gewoon lekker te kunnen zitten. Wanneer er geen parasols aanwezig zijn op een terras is dit voor mij niet uitnodigend en ga ik hier dan ook niet zitten. Ik kan alle horecagelegenheden met terras aanraden om een aantal parasols aan te schaffen, dit is beter voor het personeel en de klanten!