Kerstpakket kopen doe je bij Brandwijk

kerstpakket

Het is een beetje vroeg om al aan een kerstpakket te gaan denken. Maar je kan er beter te vroeg dan te laat mee beginnen. Vorig jaar waren wij vele te laat om deze pakketten te bestellen en daarom hadden wij besloten om het dit jaar heel erg vroeg te gaan doen. Dit jaar willen wij iedereen in het zonnetje zetten. Onze werknemers, maar ook onze familie willen wij graag verrassen met zo een fraai pakket. Je zal misschien wel denken, de mussen vallen van het dak en om nu al deze pakketten te bestellen is een beetje vroeg. Niets is minder waar, want nu heb je genoeg keuze en de tijd om op je gemak een fraaie door uit te zoeken. Fraai zijn deze pakketten zeken, maar het bedrijf van Brandwijk doet er dan ook alles aan om de mooiste exemplaren in hun assortiment op te nemen. kerstpakket

Een kerstpakket kopen, daar neem je de tijd voor

Al in 1982 kopen  Dick en Pieta Brandwijk een kaas- en delicatessenzaak in
’s-Hertogenbosch. Zij zijn er van overtuigd dat er veel te verdienen is in de verkoop van kerstpakketten. Hun visie was inderdaad de juiste. Want tot op heden verkopen zij zeer vele van deze pakketten. maar niet allen met de kerst kan je hier mooie cadeautjes vinden, ook voor relatiegeschenken ben je hier aan het juiste adres. Hierdoor is een apart bedrijf Promo.nl ontstaan.

Ben jij ook op zoek naar een mooi pakket voor rond de feestdagen, neem dan een kijkje op de website van Brandwijk. Hier staan zoveel leuke, mooie en lekkere voorbeelden dat je hier makkelijk kan slagen. Het pakket wat ook mij aandacht heeft getrokken, maar niets met de kerst te maken heeft, is het lentepakket. Wat hier allemaal in zit kan je het beste zelf bekijken, maar ik heb al zo een pakket op mijn lijst staan om te bestellen.