Een elektrische sigaret kopen helpt echt!

Een elektrische sigaret kopen helpt echt!

 

Toen mijn vriendin het had over een elektrische sigaret kopen, wist ik eerst even echt niet waar ze het over had. Ik weet natuurlijk sowieso maar weinig van sigaretten, aangezien ik altijd pure shaggies draai, gewoon in vloei en met tip – aangeleerd jaren geleden op vakantie. Daar ben ik aan gewend en dat vind ik nou eenmaal lekker, ik rol ze het liefst zelf. Maar mijn vriendin rookt sigaretten en die paar keren dat ik toevallig een hijsje van haar mee kreeg vond ik er persoonlijk niets aan. Mijn vriendin heeft het in haar hoofd gehaald dat ze wil stoppen, nu het nieuwe jaar is aangebroken. Een heel goed streven lijkt dat me overigens, ik heb er altijd super veel respect voor als het iemand lukt te stoppen met roken dus sowieso vind ik het een knap voornemen. Ik ben er zelf nog niet aan toe, heb ik al wel gemerkt – ik schuif het iets meer op de lange baan maar heb me wel voorgenomen voor mijn dertigste en dus binnen twee jaar te stoppen. Enfin, mijn vriendin vertelde over een vriend van ons die ook probeerde stoppen en die ging daarom een elektrische sigaret kopen, bij wijze van vervanger van de gewone sigaret. Ik wist niet eens dat er zoiets op de markt was persoonlijk, maar inmiddels weet ik er alles van! Er is een aantal vaste peuken op de dag die ik mag blijven roken van mezelf, bijvoorbeeld die na de maaltijd – die zijn het lekkerst – de rest vervang ik sinds begin januari echter door een elektrische sigaret. Ik moet zeggen dat het echt helpt!