Bij All Gifts relatiegeschenken kopen

Bij All Gifts relatiegeschenken kopen

 

Mijn vriendin en ik werken samen, hebben sinds vorig jaar een eigen bedrijfje opgericht, en ik vind die samenwerking erg plezierig. Ik dacht vroeger altijd dat je met je partner niet zou moeten werken, want werk en privé zouden dan veel te veel in elkaar overlopen: niet goed voor je relatie en niet goed voor de resultaten en sfeer op het werk. De dingen liepen echter anders dan ik me altijd had voorgenomen, de situatie deed zich gewoon voor en ineens zag ik er niet meer zo’n erg in, zag ik er juist de voordelen van. En die voordelen zijn er, talloze zelfs! Zo zijn wij echt onwijs goed ingespeeld op elkaar, hebben we vaak zelfs aan enkele woorden genoeg om te weten waar die ander op doelt. En we kunnen ‘s avonds tijdens het eten het werk nog bespreken – al moet je daar dus wel op gaan letten, dat dat niet teveel wordt. Gisteren kwam mijn vriendin ineens met het idee voor relatiegeschenken kopen, toen we nog aan een wijntje zaten na het eten en een beetje zaten te brainstormen over hoe we onze klanten nou nog geïnteresseerd moeten houden. Relatiegeschenken kopen vond ik persoonlijk een prima idee, om eerlijk te zijn was het bij mij nog niet eens in me opgekomen dat te doen, maar ik was gelijk enthousiast. Gelijk hebben we een website opgezocht waar je relatiegeschenken kopen kunt, en ik zou je aanraden er zelf ook eens een kijkje te nemen, het heet All Gifts.