Zoeken naar goedkoopste iPhone 5s abonnement

Mijn dochter wil graag een iPhone 5s abonnement, dit vonden wij prima, maar we stelde wel voor dat ze de helft mee ging betalen. Dit vond ze in het begin een beetje vervelend, maar al gauw kreeg ze door dat ze echt zelf de consequenties in moet zien. Wanneer ze iets graag wil, moet ze er ook aan mee betalen. Wij vinden een goedkoop toestel waarmee je alleen kan bellen namelijk ook al genoeg. Ze snapte dit en nu ben ik op zoek naar de goedkoopste iPhone 5s abonnement. We willen haar natuurlijk ook niet met hoge kosten opzadelen. Ik ben er meestal wel goed in, prijzen vergelijken en de goedkoopste vinden. Gelukkig heb je tegenwoordig ook veel vergelijkingssites, waar je in een klik kan zien waar het ’t goedkoopste is. Zo ook bij de iPhone 5s abonnement, ik heb via zo’n vergelijkingssite nu drie goedkope opties, eentje zelfs met een wel heel voordelige aanbieding, en ik probeer hier nu eentje af te sluiten. Wanneer ik dit zo ga doen, heeft ze denk ik over een week haar nieuwe toestel en is het iPhone 5s abonnement afgesloten. Ze kan zelf niet wachten, ze verteld steeds aan haar vriendinnen dat haar toestel er aan komt. Ik moet er persoonlijk nog aan wennen, een toestel met al die functies. Zelf heb ik er nu ook een, en het is wonderbaarlijk wat er allemaal mee kan, foto’s, het weer bekijken, op het internet, je kan het zo gek niet bedenken en het bestaat. Laat staan de vele spelletjes en andere apps. Een app bijvoorbeeld om je slaap functioneren bij te houden, of je stappen te tellen en ga zo maar door. Heel erg functioneel wel, je maakt het jezelf wel een stukken makkelijker. Hebben we het nodig? Ik weet het niet, maar is het leuk en fijn? Dat absoluut!