3 tips om goede champagne kado te geven

tips voor champagne geschenken

Als je een speciale gelegenheid wilt gaan vieren zoals een verjaardag of jubileum kan een fles champagne natuurlijk niet ontbreken. Het enige is dat er veel champagnes te koop zijn en je dus goed moet weten waar je op moet letten als je een goede champagne cadeau wilt doen. Je wilt dat de persoon in kwestie kan genieten van goede fles bubbels, en zorgen dat hierdoor de gelegenheid nog specialer is. Daarom hebben wij van Club Champagne voor jou 3 tips waar je op moet letten bij het kopen van een goede champagne. 

Veel mensen denken dat alle champagnes die er zijn hetzelfde smaken, maar dat is zeker niet waar. Er zitten wel degelijk verschillen in net zoals als bij wijn. Het is daarom belangrijk om bij het uitkiezen van een champagne geschenk te letten op drie factoren. 

Uitstraling van cadeau

Als je een cadeau gaat geven, wil je natuurlijk dat deze persoon het niet snel zal vergeten! Met een champagne cadeau kan dat al bijna niet mis gaan. Naast dat het niet alleen heel lekker is heeft een champagne fles ook een luxe uitstraling en dit zal indruk maken bij de ontvanger. Kortom, champagne geeft al een perfecte uitstraling maar het is altijd goed om bij het uitzoeken erop te letten. 

Smaak 

Het belangrijkste is natuurlijk de smaak. Je wilt dat de ontvanger kan genieten van de bubbels en de smaak heerlijk vindt. Het is dan goed om te weten dat de meeste champagnes brut zijn. Brut houdt in dat het een droge champagne is, dit is een perfecte keuze als je niet weet waar de ontvanger van houdt omdat het een standaard smaak is. Ben je meer op zoek naar een wat zoetere champagne? Dan kan je beter gaan voor een Demi sec champagne die halfdroog is. 

Prijsklasse 

We kunnen begrijpen dat je wellicht niet zoveel wilt of kan besteden aan een cadeau. Veel mensen denken namelijk dat champagne alleen lekker zal zijn als ze duur zijn. Tuurlijk merk je verschil tussen een goedkopere en een duurdere champagne, maar een goedkopere champagne kan ook enorm lekker zijn. Wij hebben een breed assortiment aan champagnes zodat champagne kopen in ieders budget valt!