Powerbank bedrukken als promotiemateriaal

Een powerbank bedrukken is goed promotiemateriaal. Een powerbank is een handige, compacte oplader voor mobiele apparaten, zonder dat je er een stopcontact voor nodig hebt. Ideaal voor onderweg of op evenementen! Vergroot jouw naamsbekendheid met een bedrukte powerbank. Je kan er vanuit gaan dat de powerbank regelmatig wordt gebruikt, zeker met het overschot aan mobiele apparaten tegenwoordig. Mensen gebruiken de gedrukte powerbanks voor eigen gebruik maar lenen ze ook uit, waardoor je naamsbekendheid begint te groeien.

Powerbanks op zonne-energie

Wil je een milieubewust powerbank? Kies dan voor een powerbank op zonne-energie. Zo vergeet je nooit meer om je powerbank op te laden en zit je nooit meer met een lege smartphone. Zelfs als je een natuurfenomeen bezoekt en je fotocamera is leeg hoef je niet bang te zijn om de herinneringen te laten gaan. Met een powerbank laad je jouw fotocamera weer op en kun je de herinneringen voor altijd vastleggen. Met een powerbank kun je minimaal 500 keer jouw mobiele apparaat opladen.

De mogelijkheden van powerbanks bedrukken

Het bedrukken van een powerbank kan al vanaf 100 stuks. Wil je eerst een voorbeeld zien? Vraag dan een gratis digitaal voorbeeld aan, zodat je precies ziet hoe jouw bedrukte lader eruit komt te zien. De mogelijkheden van powerbanks bedrukken zijn groot. Zo zijn de powerbanks leverbaar is een ruime keuze aan kleuren en kunnen ze bedrukt worden in 1 tot 4 kleuren. Wil je van tevoren zien hoe jouw bedrukte powerbank eruit komt te zien? Vraag dan een gratis digitaal drukvoorbeeld aan om een goed beeld te krijgen van wat je gaat bestellen. Vervolgens geven wij je de exacte datum dat jouw promotiemateriaal op de mat valt, zodat je direct reclame kunt gaan maken.