Je eigen kerstpakket samenstellen

Tijdens de kerstdagen kwam ik een post op Facebook tegen waarin verwezen werd naar je eigen kerstpakket samenstellen. Op promotie.nl was meer informatie te vinden over hoe het bedrijf te werk gaat.Het bedrijf verwerkt ook kleine orders. Kerstpakken kunnen al besteld worden vanaf 50 stuks.Onder het kopje klantenservice waren ook een aantal standaard vragen met antwoorden te vinden wanneer je een vraag hebt buiten de kantooruren om waardoor ze niet bereikbaar zijn.

De website

Onder het kopje druktechnieken was ook een uitgebreide uitleg te vinden over welke manieren van bedrukking het bedrijf gebruikt. Op de website onder het kopje over ons is ook informatie te vinden over hoe het bedrijf te werk gaat. Ze werken in een erg klein team waardoor er veel betrokkenheid ontstaat bij het werk dat het bedrijf binnen krijgt.Door de jarenlange ervaring van het bedrijf hebben zij de juiste contacten gekregen in het verre oosten.

Orders

Ik had zelf een order besteld van 200 bedrukte shirts. Nadat ik het uitgepakt had na de

snelle levering was ik erg tevreden over de kwaliteit waarop de shirts bedrukt zijn.Wanneer je onder het kopje populaire producten kijkt kun je zien welke producten het meest besteld worden.