Een vrouw met dezelfde interesses

Ik ben nu al jaren opzoek naar een vrouw. Aan het begin dacht ik dat ik dit zo voorelkaar zou hebben. Ik ging vol goede moed opzoek naar een vrouw. Hiervoor ging ik gezellig in de kroeg bij ons in de straat zitten, naar de kerk en naar de sportschool. Maar nergens kwam ik een vrouw tegen die voldeed aan mijn eisen. Het is niet zo dat ik hoge eisen heb of nou heel moeilijk ben om mee om te gaan. Ik zoek alleen maar een vrouw met dezelfde interesses en hobby’s.

Mijn grootste hobby is golf. Ik ga elke week naar de golfbaan. Dit doe ik met veel plezier en wil ik dan ook graag blijven doen. Daarom is het wel belangrijk dat mijn toekomstige vrouw ook van golf houdt, of het in ieder geval niet erg vindt. Verder ga ik veel met mijn kleinkinderen om. Ik vind het geweldig om leuke dingen te ondernemen met ze, en mijn tijd met hun door te brengen. Mijn laatste hobby is koken. Het lijkt mij dat er geen vrouw bestaat die hier op afknapt. Het liefst ga ik door de weeks boodschappen doen en vervolgens in het weekend de hele avond lekker koken. Dit doe ik dan onder het genot van een lekker wijntje. En natuurlijk daarna genieten van het lekkere eten.

Daten2

Momenteel ben ik vooral aan het zoeken naar een vrouw op een datingsite. Deze site heet 50plusmatch en is perfect voor ouderen. Ik heb hier al mijn eerder genoemde interesses op vermeld, zodat ik alleen de juiste vrouwen tegen kom. Ik hoop op deze manier snel een vrouw te ontmoeten, met gedeelde interesses.