Een leuke cadeaukaart kopen

cadeaukaart kopen

Voor mijn moeder ben ik een leuke cadeaukaart gaan kopen. Niet omdat zij jarig is, nee gewoon, om haar een keer in het zonnetje te zetten. Vaak staat zij voor mij klaar en hoef ik maar te piepen als er iets gedaan moet worden. Zij is een moeder uit duizenden en daarom wil ik haar een keer iets extra’s geven. Bij de Primera Jos van Andel heb je leuke dingen die je voor een cadeautje kan geven, maar mijn voorkeur gaat uit naar iets persoonlijks. Iets in de vorm van een dagje uit of een overnachting, dat heeft zij zeker wel verdiend.  cadeaukaart kopen

Geslaagd

Bij de Primera Jos van Andel, ben ik voor mijn moeder een leuke cadeaukaart gaan kopen. Hier hebben zij een zeer groot assortiment met wel 100 verschillende bonnen. Voor mij was dit een hele opgave, vooral omdat er zoveel leuke dingen tussen stonden, welke mij moeder allemaal geweldig zal vinden. Zoals een high tea, of een overnachting met ontbijt in een luxe hotel. Zelfs had je de mogelijkheid om te kiezen uit een bon voor een tijdschrift, een restaurant en zo kan ik nog wel even door gaan. Het is uiteindelijk een overnachting geworden, samen met een vriendin kan zij er even lekker op uit.