Een fantastische cocktail workshop in Rotterdam

Omdat mijn vrouw een eigen cadeauwinkel heeft vind ik het zelf ook erg leuk om cadeaus te kopen voor de mensen om mij heen. Vaak koop ik iets leuks uit haar winkel maar zeker niet altijd. Vaak vind ik ook erg leuke cadeaus dankzij het internet en laatst was dit weer het geval! Ik wilde namelijk iets leuks gaan doen met een groep vrienden en gelukkig vond ik dat ook. Ik kwam namelijk uit bij: cocktail workshop Rotterdam. Dit leek mij wel wat, mijn vrienden en ik houden namelijk wel van een lekkere cocktail. Wat ook erg handig is is dat de workshop bij jou tuis gegeven kan worden en dat was voor mij al helemaal leuk. Ik heb een afspraak gemaakt met het bedrijf en mijn vrienden uitgenodigd en kon niet wachten tot het zou beginnen!

Een geslaagd avondje

Toen de avond eenmaal begon hadden mijn vrienden en ik erg veel zin in de cocktail workshop in Rotterdam. Gelukkig viel het niet tegen want we hebben echt een hele leuke avond gehad! We kunnen nu verschillende soorten cocktails maken, verder was het ook erg leuk om de cocktails te leren maken. Na de workshop zijn we nog de stad ingegaan en we kunnen nu terugkijken op een geslaagde avond! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan snel op de website voor meer info!