Dj huren voor de bruiloft

De datum voor de grote dag is al ingepland, maar nu moet je de rest van de zaken nog regelen waaronder een dj boeken! Hieronder een aantal tips om een  geschikte dj te vinden en te huren.

Reviews

Het is vanzelfsprekend dat je eerst gaat zoeken op Google naar een dj voor de bruiloft. Je klikt dan ook meteen op de zoekresultaten die als eerst verschijnen. Tip hiervoor is om standaard de reviews te bekijken en te lezen voordat je van plan bent de dj te boeken. Zo kun je reacties van andere klanten lezen en hoe zij het hebben ervaren. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen stil zit op je bruiloft feest!

Wat je overigens ook kunt doen is vragen om advies aan je vrienden of familie. Zij hebben vaak wel connecties of kennen wel mensen die mogelijk een goede dj voor de bruiloft zouden kunnen aanraden. Zo heb je ook een stuk minder stress omdat je dan niet zelf op zoek hoeft naar een dj!

Afspraken

Mocht je eindelijk een dj gevonden hebben, dan is het natuurlijk belangrijk dat je enkele praktische zaken goed en duidelijk bespreekt met elkaar en dus afspraken maakt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alles soepel moet verlopen op je grote dag, dus spreek goed de tijden af met de dj wanneer hij moet beginnen met draaien. Zo kan de dj al het apparatuur op tijd installeren voordat de gasten al beginnen te arriveren.

Ook is het handig om van te voren  aan te geven wat je wensen zijn qua muziek en genres. Je hebt natuurlijk ook de eerste dans en nog een aantal speciale nummers die je graag wilt laten draaien en erop wilt dansen met je partner of met je familie. Geef dit tijdig aan zodat de dj hiermee rekening kan houden en niet ter plekke hoeft te zoeken naar het juiste nummer of nummers die je wilt horen.