De foto op canvas van ons familie weekend

De foto op canvas van ons familie weekend

Een foto op canvas is altijd mooi en het blijft ook mooi, Wij hebben een mooie groepsfoto van ons afgelopen familie weekend en deze heb ik besteld op hema.nl en dan op canvas. De foto op canvas is 75 bij 100 cm en dit past heel mooi in onze gang waar wij nog een hele kale muur hebben. Ik zie mijn familie regelmatig maar niet iedereen. Dus de familie weekenden betekenen best veel voor mij. Zoals mijn oma bijvoorbeeld is erg slecht te been en ze twijfelde dan ook of ze wel mee moest gaan. Na lang zeuren is ze uiteindelijk meegegaan en heeft het dan ook prima naar haar zin gehad. Hoe wij er de volgende keer voor staan is nog maar af te wachten natuurlijk maar dit afgelopen uitje was zo gezellig en bijna zorgeloos! Daarom most deze foto een foto op canvas worden. En als ik naar deze foto kijk word ik daar erg blij van en is misschien wel een van de meest bijzondere herinneringen voor de toekomst. Ik bestel ook altijd de albums op Hema.nl ik vind het werkelijk zeer goed in prijs en dan ook nog een goed van kwaliteit. En daarom kan ik er op vertrouwen dat de foto op canvas dan ook altijd goed zal blijven en nog heel wat jaren aan de muur kan hangen. En zo zal ik er in de toekomst misschien nog wel meer bij kunnen bestellen, er staat ook nog een bruiloft te wachten.