Bikini’s voor kinderen

Tegenwoordig zijn bikini’s erg hip voor jonge meisjes. Ik vind dit een leuke trend omdat naar mijn mening bikini’s ook erg mooi staan bij meisjes. Helemaal nu de trend af gaat van de ‘’perfecte lichamen’’ van de modellen. Het maakt het allemaal een stuk vrijer en ongegeneerder. Dit laatste is voor mij erg belangrijk. Ik vind de richting waar onze cultuur naar op gaat echt geweldig. Het maakt zwemmen en naar het strand gaan voor iedereen een stuk prettiger en het is fijn om te zien dat kinderen zich steeds minder schamen voor hun lichaam.

o_neill_bandeau_kinder_bikini_tie_dye_f just_beach_zwarte_kinder_bikini_skimmer_f just_beach_rode_kinder_bikini_flamingo_fOnze jeugd

Toen ik zelf moest kiezen tussen een meisjes bikini of een badpak ben ik zelf heel lang in een badpak blijven lopen. Ik voldeed niet naar het ideaal vond ik zelf en ik wens nog altijd dat ik meer naar mijn moeder geluisterd had en mij niet zoveel schaamde voor mijn lichaam. Daarom vind ik het ook belangrijk dat kinderen de keuze krijgen om zelf te kiezen wanneer ze klaar zijn voor een bikini. Iedereen voelt wanneer het tijd is en kinderen zelf zeker ook. Laat uw kind u daarom zelf aangeven of ze zelf klaar is voor een bikini. Daarnaast is het ook belangrijk om duidelijk te maken dat haar lichaam niet iets is waar ze haar voor moet schamen.