Artiesten boeken voor een feestje

annika-2 eefje_klein_site vikingWij hebben artiesten geboekt volgens professionneel advies

Graag wil ik vikingentertainment hier bedanken omdat zij ervoor gezorgd hebben dat wij met onze carnavalsvereniging de juiste artiesten hebben geboekt. In eerste instantie had ik iemand verkeerd geboekt die niets met carnaval te maken heeft. Toen ik thema carnaval doorgaf, stuurde een medewerker mij snel een e-mail met de vraag of ik mij niet vergist had. Gelukkig kon ik nog snel de stommiteit rechtzetten.

Men weet waarover ze spreken

In tegenstelling tot veel artiestenbureaus die alleen maar op geld uit zijn, zijn zij bezorgd om de klanten. De klant is koning en gelukkig voel je je dit ook. Als ik een vraag had, kon ik zomaar bellen of even een e-mail sturen. Men garandeerde dat ze binnen een paar uur terugmailde en dit was ook zo.

Kwaliteit is bij hen niet duur

Ik heb de eindfactuur eens vergeleken bij andere artiestenbureaus en het blijkt dat ik tot bijna tweehonderd euro goedkoper was dan bij een ander bureau. Het fijne wat ik ervaarde was de klantvriendelijk en hun professionele wijze van werken. Ik heb geen seconde getwijfeld en de factuur heb ik met alle plezier voldaan.

Misschien organiseren wij zelf weer een carnavalsbal maar indien het iemand anders organiseert, zullen wij hen aanraden om met vikingentertainment contact te zullen opnemen. Vikingentertainment levert zeker kwaliteit en dat in het voordeel met eerlijke, betaalbare prijzen. Kijk hier voor meer informatie over artiesten boeken.