Een tip voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop geboortekaartje

kisscards

goedkoop geboortekaartjeVandaag wil een handige site met jullie delen waar je onder andere een goedkoop geboortekaartje kunt bestellen. Dit heel eenvoudig online en geheel naar eigen wens. Ik ben uitgekomen op deze site doordat mijn broer vorige maand een kindje heeft gekregen. Zijn vrouw was in het weekend bevallen van een meisje. Natuurlijk verheugde ik mij hier ook enorm op. Ik werd immers eindelijk tante.

Mijn zwager vroeg dan ook ruim van te voren of ik met haar wou meekijken via kissgeboortekaartjes.nl voor kaartjes. Ik zelf had dit nog nooit gedaan dus ging ik van te voren wel goed research doen. Zo kon ik haar vertellen dat de meeste ouders tegenwoordig een kaartje nemen met daarop een cartoon. Dit had zij dus ook gedaan, ik zal hiervan een afbeelding toevoegen. Zo kunnen jullie het zelf ook bekijken en oordelen wat je ervan vindt? Natuurlijk kun je dan eenvoudig een reactie achter laten zodat ik kan zien wat jullie ervan vinden.

Binnen de familie vond iedereen het kaart leuk!

kisscards

Natuurlijk had mijn zwager ook leuke reacties ontvangen van de familie. Wij hadden dan ook leuke kleuren uitgekozen en het geboortekaartje was ook origineel. Dit kwam omdat je op de site van Kisscards zelf een goedkoop geboortekaartje kunt samenstellen. Wanneer je bepaalde wensen hebt kun je deze eenvoudig samenstellen. Natuurlijk hebben zij ook een groot aanbod aan kaartjes waar je al uit kunt kiezen.

Het fijne aan de site is dat je altijd een proefdruk thuis gestuurd krijgt. Zo kun je het kaartje zelf even in het echt zien en beoordelen of het inderdaad ook wat is.

geboortekaartjes