De beste Meubelmakerij te vinden bij mij om de hoek

haard Al een geruime tijd ben ik een Meubelmakerij aan het zoeken die voor mij de meubels kan waarmaken wat ik al een lange tijd hebben wil. Ik heb al voor een geruime tijd gespaard samen met mijn vrouw en nu is het hoog tijd geworden dat we het geld verstandig gaan spenderen, waaronder ook goede meubels. Zo ben ik al een lange tijd aan het zoeken naar een prachtige eettafel waarbij we geen zorgen hoeven te maken dat het geen goed kwaliteit is. Via het internet een zoektocht opgestart meer met de gedachten dat ik nog wel even zoet was om een geschikt bedrijf te vinden, tot mijn verbazing had ik het geschikte bedrijf sneller gevonden als verwacht.

Diezelfde week nog een offerte toegezonden in afwachting op hun reactie.

logo-rob-sleegers-interieurbouw

 

Via de website van robsleegers.nl heb ik een duidelijk beeld gekregen over hoe dat hun te werk gaan met het correct maken van de meubels, ook het feit dat ze iedereen tevreden stellen omdat ze zelf mogen beslissen hoe dat de meubels gemaakt gaan worden. Ik hoef me geen zorgen meer te maken aangezien ik een goede Meubelmakerij gevonden heb waar ik zeker van kan zijn dat het allemaal goed gaat komen. Nu is het nog afwachten tot we onze nieuwe meubels mogen ophalen om ervan te genieten.meubel